Malinovo PENEČE vino iz malin je ena od različic malinovega vina, ki se proizvaja s postopkom, imenovanim “metoda šampanjca”. Ta postopek vključuje fermentacijo vina v steklenici, kar ustvarja mehurčke in daje vinu penasto teksturo. Malinovo peneče vino se ponaša s certifikatom Belokranjsko.
Prileže se predvsem ob sladici in tudi pri različnih slanih jedeh. Malinovo peneče vino je izjemno aromatičnega in polnega okusa, da še nekaj časa po zaužitju uživamo po okusu malin.
Priporočena temperatura za serviranje je 10°C
12 %
Minister za zdravje opozarja: Redno uživanje alkohola škoduje zdravju.Kmetija Pavlovič je iz Metlike in ima 30-letno tradicijo integrirane pridelave sadja in zelenjave z najvišjo biološko vrednostjo.
Stremijo za tem, da bi kupcem ponudili čim bolj zdrave pridelke z visoko biološko vrednostjo hranil in polnega okusa. Približno tretjina površin je pokritih s plastenjaki, poslužujejo pa se še pokrivanja v zgodnje spomladanskem in pozno jesenskem času določenih vrtnin s prekrivkami.
Na Kmetiji Pavlovič so usmerjeni predvsem v vzgojo jagodičevja. Imajo nasad aronije, rdečega ribeza, jagod in malin. Zadnja leta pa tudi nasad industrijske konoplje iz katere pridelujejo izjemno učinkovite konopljine izdelke.
Seznanite se z najnovejšimi ponudniki, vročimi ponudbami in ostalim uporabnim čtivom Ljubim Domače.